Aminomax 8000 pareri

AminoMax 8000 Reviews

Este solutia completa pentru sportivii avansati care fac culturism.
Produsul AminoMax 8000 este un amestec de lactalbumina hidrolizat 91% din proteine ​​din zer, continand proteine ​​cu greutate moleculara foarte scazuta, o cutie are 350 de comprimate cu 8 grame de aminoacizi pe portie, aminoacizi individuali perfuzati cu L-leucina si L-Taurina suplimentara.
L-leucina ajuta la repararea muschilor, regleaza zaharul din sange si asigura organismului energie. De asemenea, creste productia de hormoni de crestere si ajuta la arderea grasimilor viscerale, care se afla in straturile cele mai adanci ale corpului si cel mai putin receptive la dieta si exercitii fizice. L-leucina este unul dintre aminoacizii cu catena ramificata (BCAA) si este considerat cel mai eficient BCAA pentru prevenirea pierderii masei musculare, deoarece se descompune si se transforma in glucoza mai repede decat celelalte.
Cresterea consumului de glucoza impiedica canibalizarea organismului de muschi pentru energie in timpul antrenamentelor intense, deci nu este deloc surprinzator faptul ca acest supliment de aminoacizi este popular printre culturistii profesionisti. L-leucina promoveaza de asemenea vindecarea oaselor, a pielii si a tesutului muscular dupa leziuni traumatice si este adesea recomandata pentru cei care se recupereaza dupa operatii chirurgicale.
L-Taurina este cel mai abundent aminoacid liber din organism. Este o componenta importanta a acizilor biliari, care sunt folositi pentru a absorbia grasimilor si vitaminelor solubile in grasimi. De asemenea, ajuta la reglarea batailor inimii. Mentine stabilitatea membranelor celulare si reglementeaza activitatea celulelor creierului. L-Taurina poate, de asemenea, sa mareasca actiunea insulinei, imbunatatind toleranta la glucoza si sporind nivelul antioxidant – care sunt functii importante pentru a ajuta la marirea masei musculare slabe.
Cantitatile mari de L-Taurina se gasesc si in muschii scheletici, unde se crede ca joaca un rol esential in reducerea leziunilor musculare de la exercitiile fizice si imbunatatirea performantelor. Exercitiul epuizeaza muschii, L-Taurina facand suplimentarea dietei cu AMINO MAX 8000 benefica pentru oricine care este preocupat de obtinerea unui beneficiu maxim din programul de antrenament pentru exercitii fizice.

Beneficiile:
Creste masa musculara slaba
Stimularea energiei
Putere imbunatatita
Recuperare mai buna
Evita defalcarea musculara
Ideal pentru pre-, intra- si post-antrenament.

Evaluare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...

Alte Produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *