Ashwagandha efecte adverse

Ashwagandha (Withania somnifera) este o planta medicinale indiana care este utilizata in medicina ayurvedica pentru a trata diverse afectiuni, de la anxietate si stres la probleme de somn si durere cronica. In general, ashwagandha este considerata sigura cand este luata oral in dozele recomandate. Cu toate acestea, pot aparea anumite efecte adverse in anumite cazuri.

Efecte adverse posibile ale ashwagandhei:

  1. Durere de cap: Ashwagandha poate cauza dureri de cap la unii oameni.
  2. Greata: Ashwagandha poate cauza greata la unii oameni.
  3. Diaree: Ashwagandha poate cauza diaree la unii oameni.
  4. Reactii alergice: Ashwagandha poate cauza reactii alergice la unii oameni, cum ar fi piele uscata, mancarime sau umflaturi.
  5. Interactiuni medicamentoase: Ashwagandha poate interactiona cu anumite medicamente, cum ar fi medicamente pentru diabet, medicamente pentru anxietate sau medicamente pentru scaderea colesterolului. Este important sa discutati cu medicul sau cu un furnizor de servicii de sanatate inainte de a lua ashwagandha daca luati orice tip de medicamente.

Daca experimentati orice efecte adverse dupa ce luati ashwagandha, trebuie sa intrerupeti utilizarea suplimentului si sa discutati cu medicul sau cu un furnizor de servicii de sanatate. Este posibil sa aveti nevoie de tratament de urgenta daca apar reactii alergice severe, cum ar fi dificultati de respiratie sau umflarea fetei.

Evaluare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Alte Produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *