Cate calorii are Optimum Nutrition Whey Gold Standard?

Optimum Nutrition Whey Gold Standard este o proteina din zer de inalta calitate, fabricata de compania de suplimente alimentare Optimum Nutrition. Produsul este disponibil sub forma de pudra si poate fi amestecat cu apa, lapte sau alt lichid pentru a se obtine o bautura proteica.

In general, Optimum Nutrition Whey Gold Standard contine aproximativ 120 de calorii per portie de 28 de grame, 372 kilocalorii (calorii) pe 100 de grame, reprezentand 18.60% din totalul de 2000 de calorii recomandat zilnic. Valoarea nutritionala poate varia in functie de flavor (gust) si de modul in care este preparat produsul.

Eticheta produsului ar trebui sa furnizeze informatii complete privind valoarea nutritionala a produsului, inclusiv informatii despre calorii, proteine, grasimi, carbohidrati si alte nutrienti. Este important sa cititi eticheta cu atentie inainte de a lua orice supliment alimentar pentru a va asigura ca intelegeti continutul nutritional al produsului.

In general, ingredientele din Optimum Nutrition Whey Gold Standard sunt:

  • Proteina din zer: Produsul este obtinut din zer de vaca de inalta calitate, care este procesat prin microfiltrare prin intermediul caldurii pentru a separa proteina de lactoza, grasimi si alte componente ale zerului.
  • Alte ingrediente: Produsul poate contine si alte ingrediente, cum ar fi arome, emulgatori, indulcitori si alte ingrediente suplimentare, in functie de flavor (gust).
  • Optimum Nutrition Whey Gold Standard este destinat persoanelor care doresc sa adauge mai multa proteina in dieta lor si poate fi luat dupa antrenamente sau in orice moment al zilei pentru a oferi suport nutritional suplimentar. Produsul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a sustine masa musculara sau pentru a ajuta la refacerea dupa exercitii fizice intense.

Evaluare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Alte Produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *