Mutant MCT Oil 946 ml

Mutant MCT Oil 946 ml este perfect pentru dietele keto si cu continut scazut de carbohidrati fara grasimi trans si este extras special din uleiul de cocos pentru a oferi 6x mai multe MCT decat uleiul de cocos simplu.

Mutant MCT Oil beneficii:

100 % Acizi grasi puri pentru dieta de stimulare de pierdere a grasimilor
Trigliceridele cu lant mediu MCT
Proprietati dietetice
Forma naturala foarte metabolizata
Contribuie la reducerea tesuturilor
100% pur, fara umpluturi
6 ori mai multe MCT
Proces de extractie premium – extra curat si pur

Mct oil

Mutant Mct Oil este un complex de trigliceride cu lant mediu de origine vegetala. Se gasesc intr-o forma naturala intr-o cantitate foarte limitata, iar in alimente sursa lor principala este uleiul de cocos. Grasimile MCT sunt metabolizate in totalitate de ficat cu eliberare de energie, fara tendinta la acumularea lor in organism sub forma de tesut adipos.
Proprietatile dietetice ale acizilor grasi MCT provin din faptul ca sunt absorbiti din tractul gastro-intestinal direct in sange si spre deosebire de alti acizi grasi, lipaza sau bila nu sunt necesare pentru digestia lor. Prin urmare, uleiul MCT este adesea utilizat in bolile asociate cu afectarea absorbtiei grasimilor. Acizii grasi MCT sunt absorbiti in circulatia generala a sangelui foarte rapid in mod similar cu glucoza si pentru arderea lor este nevoie de doua ori mai putin oxigen decat in cazul acizilor grasi ramasi. Acestea se caracterizeaza printr-o energie de ardere de doua ori mai mare 8,3 kcal / gram decat carbohidratii sau proteinele cu 4 kcal / gram, ceea ce duce la cresterea termogenezei, cresterea temperaturii corpului.
Absorbtia si transformarea rapida a uleiului MCT permit economisirea depozitelor de glicogen muscular in timpul antrenamentelor sportive. Mai mult, acizii MCT incetinesc complexul motor migrator al corpului, care prelungeste timpul de contact al mucoasei alimentelor si, astfel, imbunatateste absorbtia alimentelor. Mai mult, s-a constatat o influenta favorabila a uleiului MCT asupra absorbtiei vitaminei E, calciului si magneziului. Uleiul MCT nu creste nivelul total de colesterol din sange, ci regleaza cotele cantitative ale fractiilor sale, crescand continutul de HDL-colesterol (benefic), reducand in acelasi timp ponderea fractiilor rele LDL-colesterol. MCT este recomandat ca o sursa de energie rapida indispensabila in timpul antrenamentului si pentru persoanele fizic active, un factor care sustine transformarile anabolice si limiteaza procesele catabolice ale masei musculare, un factor care contribuie la reducerea tesutului adipos, un factor care reglementeaza ponderea a fractiunilor individuale de colesterol din sange HDL, LDL.

Caracteristici cheie ale Mutant MCT Oil

Nu contine ulei de palmier sau grasimi trans
100% nuca de cocos pura
9,8 g C8 (acid caprilic)
4,2 g C10 (acid capric)
Proces de extractie ultra-curat
Utilizat in dietele keto, vegane si paleo
Fara aroma si inodor
Sustine energia naturala
Fiecare portie livreaza 9,8 grame de C8 (acid caprilic) si 4,2 grame de C10 (acid capric), care sunt surse cu combustibil rapid pentru corp si creier. Cu mai putini pasi biochimici de transformat in energie decat carbohidratii.

Pentru comanda click https://www.kiwigym.ro/alimente/mutant-mct-oil-946-ml

MUTANT MCT OIL este una dintre cele mai bune modalitati de a va alimenta performanta. Aromat natural pentru a satisface
papilele gustative sensibile si usor de amestecat in cafea, ceai, shake-uri sau sos de salata pentru o energie naturala
sustinuta.

Evaluare

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Alte Produse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *